Chat met ons
skip to Main Content

Modellenboek

Op deze pagina kunt u modieuze orthopedische schoenmodellen vinden. 

Uw maatnemer heeft u laten weten onder welk kopje u zou kunnen kijken, zijn dit volledig orthopedische schoenen of semi orthopedische schoenen. Uw schoenmodel kiezen is heel een fluitje van een cent op deze manier. U maakt een keuze uit de volgende mogelijkheden.

Bij Orthopedische A schoenen kunt u zelf alles nog wijzigen, dit zijn puur voorbeeld modellen. Als u een andere kleur wilt, een andere hoogte, een andere zool, een ander stiksel of zelfs een ander soort leer niks is te gek.  

U kunt ook van een andere site inspiratie halen voor het kleur en eventueel model. De modellen worden wel als voorbeeld gebruikt, dit betekend dat het altijd iets anders kan uitpakken dan op de foto. Dit kan komen doordat de voetvorm een andere stand heeft dan de confectiematige leest. 

Orthopedische A schoenen – Dames of heren dan model en de kleur 

Orthopedische B schoenen krijgt u wat u ziet. Er zijn niet veel mogelijkheden is het wijzigen van de kleur of het model. De maatnemer van schoentechniek waalwijk zal hierbij de schoen optimaliseren zodat deze altijd goed past. 

Orthopedische B schoenen – Dames of heren dan model en de kleur 

Als u uw model en kleur heeft gevonden kunt u die direct naar ons mailen of via whatsapp sturen. Mocht u nog vragen hebben of er niet helemaal uitkomen kunt u ons ook altijd contacteren.

Resultaat 1–24 van de 346 resultaten wordt getoond

Back To Top